Vis & Vlees
Zeebaarsfilet met ratatouille en rucola | €24 |
Gebakken noordzee-solettes met fris slaatje en tartaardressing | €26 |
Scampi's van de chef met een romig sausje van tomaat en italiaanse kruiden | €22 |
Gebakken zalmfilet met gewokte fijne groentjes en choronsaus | €24 |
Steak tartare à la minute bereid met fris slaatje | €22 |
Steak met pepersaus, bearnaisesaus, champignonsaus, vleesjus, choronsaus | €23 |
Chateau-Briand met warm garnituur en saus naar keuze | €24 |
Vol-au-vent met cressonslaatje | €21 |
Stoofpotje van varkenswangetjes met gouden carolusbier | €21 |
Tomatenslaatje | €5 |
Witloofsla | €5 |
Warme seizoengroentjes | €6 |
Gemengde sla | €5 |
Alle gerechten geserveerd met frietjes, kroketjes, puree, pasta, gebakken patatjes of rijst